Over ons

Tasty Buns! a Homemade Indonesian and Chinese Street Food - Foodtruck. De eigenaresse Niken de Rijk-Asmoro is geboren en getogen in Indonesië en opgegroeid met zowel authentiek Indonesische en Chinese keukens.

Sinds 2013 zijn we de eerste en de enige food truck in Nederland met Authentiek Homemade & Handmade Asian Steamed Buns (Bao Buns/Aziatische gestoomde broodjes). Deze broodjes worden door ons zelf op ambachtelijke wijze, volgens authentiek recept, alleen met de beste ingrediënten, zonder conserveringsmiddelen, op locatie vers gestoomd en vooral met de hand gemaakt! Daarnaast zijn er ook Pan-fried Chicken en Vegan Dumplings, kleine rijstgerechten en de traditionele Indonesische dessertdrank “Tjendol” verkrijgbaar. Uiteraard, alles uit eigen keuken en "from schratch" gemaakt. 

Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat men van deze broodjes kan genieten met de beste structuur en kwaliteit. Door de juiste manier van serveren is het niet alleen simpel gestoomde broodjes eten maar een smaakbelevenis zoals die hoort te zijn. Dit is de missie van Tasty Buns!

Deze gerechten worden geserveerd vanuit een mooie, rode, Aziatisch getinte Foodtruck met unieke lampionnen en bamboe boompjes. Een compleet pakket van een prettig Authentiek Aziatische Belevenis.

Wij toeren door Nederland en Europa en zijn te vinden op evenementen, festivals en lifestylemarkten.